ACTIVITEITEN

ACTIVITEITEN


Stacks Image 3235

SPORTIEVE ACTIVITEITENEr zijn enorm veel sportieve mogelijkheden in de Vogezen.
Het glooiende landschap in het westen tot de bergen in het oosten, ze lenen zich allemaal om op een gezonde manier actief te zijn in een fantastische natuurlijke omgeving. Iedereen van "rust zoeker" tot "adrenaline junkie" komt in de Vogezen aan zijn trekken er is ruimte te over

EXPLORE
Stacks Image 3237

OUTDOOR ACTIVITEITENHet Vogezenmassief, in het hart van een uitzonderlijk natuurlijk erfgoed, is een niet te missen bestemming in het landschap van Oost-Frankrijk. Prachtige vergezichten, sportieve tochten en een idyllische omlijsting van meren en weiden. Het heerlijke eten en de levendige omgeving maken dit middelgebergte tot een van Frankrijks meest verkwikkende bestemmingen.

EXPLORE
Stacks Image 3239

KERSTMARKTEN7 kerstmarkten in de Elzas die je niet mag missen
Je hebt een beker glühwein in de ene hand, een ‘bredele’ of een ‘manele’ in de andere, je snuift de geur van koekkruiden op en je knippert met je ogen naar alle feestverlichting, een bezoek aan de kerstmarkten in de Elzas is een genot voor de zintuigen en dompelt je onder in de sfeer van de feestdagen. Deze kerstmarkten vind je allemaal binnen een straal van 60 kilometer rond onze Bed & Breakfast

EXPLORE

Stacks Image 3256

RESTAURANTS & BARSDe Vogezen, een Departement én gebergte in het noordoosten van Frankrijk, is een fantastische regio om er even lekker tussen uit te zijn. Laat je verwennen met gastronomische diners. De Fransen eten twee keer per dag warm eten; zowel tijdens de lunch als bij het diner wordt er uitgebreid getafeld.

EXPLORE
Stacks Image 3258

MEER INFODe Vogezen, het glooiende cultuurlandschap in het westen, de bergtoppen in het oosten met hun alpine flora en fauna, de wijncultuur op de hellingen van de Elzas en het 1000 meren gebied in het zuiden.
De afwisseling van oud cultuurlandschap met uitgestrekte bossen, oorspronkelijke natuur, ontelbare meertjes, beken en rivieren maken de Vogezen tot de ideale vakantiebestemming.
EXPLORE
SAINT-DIÉ-DES-VOSGES WEER

12 Chemin des Vergers, 88100 Saint-Dié-des-Vosges, France

Openingsuren: Wij zijn 24/7 open

ALGEMENE VOORWAARDEN


Copyright © 2021 Serendipity For All 2021. Alle Rechten Voorbehouden